Proizvod meseca: Baumit MultiWhite

Do 15.04.2024. godine, uz kupovinu Baumit MultiWhite multifunkcionalnog maltera za renoviranje fasade, preuzmite posebna poklon odela!

Baumit MultiWhite je multifunkcionalni, beli malter ojačan vlaknima, za renoviranje i popravke na fasadama. Glavno područje primene je izrada sloja za armiranje i izravnavanje na mineralnim malterima, malterima na bazi sintetičkih smola, termo maltera, malterima za renoviranje, betonu i izolacionim ploča. 
Može se koristiti kao vezivni most, za izravnavanje fasadnih površina ili kao malter pri renoviranju. Za završnu obradu, preko MultiWhite-a, mogu se primeniti fasadne boje bez prethodnog predpremaza. Koristi se za debljine od 3 do 30mm.

Karakteristike:

  • Mineralan, bele boje
  • Ojačan vlaknima
  • Idealan za renoviranje fasade
  • Za izvođenje zaglađene ili strukturirane površine
  • Granulacija 1 mm
  • Pakovanje: džak 25kg

Baumit MultiWhite

Beli multifunkcionalni malter za renoviranje

Preuzmite poklone kod Baumit distributera:

Uz kupovinu jedne palete (48 džakova) - poklon 6 komada Baumit MultiWhite odela!

Akcija važi isključivo za paletne isporuke. Minimalna porudžbina je 1 paleta (48 džakova).

Pri preuzimanju poklona od Baumit komercijalnog predstavnika, neophodno je prikazati fiskalni račun!

Više o svojstvima ovog proizvoda

Baumit MultiWhite je beli mineralni, visoko poboljšani malter za izravnavanje svih mineralnih površina sa veoma dobrom adhezijom na sve čvrste podloge.
Pogodan je kao sloj lepka, armaturni sloj i za lepljenje termoizolacionih ploča. Posle vezivanja je otporan na sve vremenske uslove i smrzavanja, velike vodoodbojnosti i paropropusnosti. Idealan kao podloga za sve mineralne osnovne i završne maltere, kao i za maltere na bazi organskih veziva. Premošćuje pukotine i koristi se za armiranje slojeva na osnovnom malteru i izolacionim pločama.

Upotreba na unutrašnjim zidovima u novogradnji

Pogledajte video sa primerom primene na objektu u Novom Sadu

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za akciju ili želite da izvršite kupovinu, kontaktirajte nas putem broja telefona ili mailom:

+381113475079+381113475082

info@baumit.rs

Pon-Pet 08:00–16:00