Nova Gel tehnologija za Baumit fasadne lepkove

Nova generacija Baumit premium lepkova za ETICS sisteme je stigla! Njihova jedinstvena GEL tehnologija podiže izgradnju na sledeći nivo. Unapređena formula dovodi do kremastije konzistencije koja je vrlo laka za korišćenje, kao i do fleksibilnijih površina sa unapređenom izdržljivošću.

  • Brzo
  • Lako
  • Održivo

Pored svih ostalih komponenti fasadnog sistema - lepkovi za lepljenje i armiranje su odlučujući za mehaničku čvrstoću svakog ETICS sistema. Zbog toga, njihov kvalitet, performanse i sigurnost su najbitniji za dugovečnost sistema. Ali, pouzdanost nije sve - i obrdivost igra veliku ulogu, čineći rad na gradilištu bržim i lakšim.

Nepobedivi u obradivosti

Povećana svest o kvalitetu, ali i promenjeni uslovi rada kao što su kraći rokovi izgradnje, promene u arhitekturi, kao i promenljivi vremenski uslovi traže sve više i više sigurnosti kada je u pitanju nanošenje i izdržljivost građevinskog materijala.

Iako su Baumit fasadni lepkovi dokazani na tržištu već godinama zbog njihovog visokog kvaliteta i lakoće nanošenja, mi smo se potrudili da oni budu još bolji.
Thanks to the new GEL Technology, processing the proven Baumit Contacts is now even easier and faster!

GEL Tehnologija - sledeći korak

Godine iskustva u polju istraživanja i razvoja kao i razmena informacija sa našim partnerima sa gradilišta su dodatni razvoj Baumit fasadnih lepkova učinili mogućim. Kvalitet Baumit fasadnih lepkova sada je na još višem nivou, zahvaljujući novoj GEL tehnologiji! Počevši od februara 2023. godine, inovativna Gel tehnologija uvedena je za sledeće Baumit fasadne lepkove: Baumit openContact, Baumit StarContact White, Baumit StarContact i Baumit ProContact. Jedinstvena GEL tehnologija u okviru poboljšane formulacije pruža kremastiju konzistenciju sa kojom je posebno lako raditi, kao i fleksibilnije površine sa povećanom otpornošću. Povrh toga, omogućava brzu mašinsku primenu Baumit fasadnih lepkova.

Osetite razliku

Zahvaljujuci novoj GEL tehnologiji možete uživati u najboljoj aplikaciji. Rezultati unapređenja četiri Baumit fasadna lepka openContact, StarContact White, StarContact i ProContact su impresivni: pouzdaniji, finiji, kremastiji. Površina postaje ravnija, zatvara se lepo, čak i preko ugrađene mrežice. Takođe je fleksibilnija i garantuje povećanu izdržljivost. Generalno, potreban trud je smanjen, a posao se odradi brže.

Održiva proizvodnja

Kao pioniri ETICS sistema, uspeli smo da od početka smanjimo emisiju štetnih materija za skoro 50% kao doprinost održljivoj budućnosti.


Vidljiva razlika
Kvalitet ova tri proizvoda je ispraćen novim džakovima kako bi spoljašnji izgled odgovarao premium kvalitetu proizvoda koji se nalazi unutra.

Nova GEL Tehnologija
Dovodi do vrlo feksibilne površine i u isto vreme obezbeđuje brzo i lako nanošenje. Proizvodnja sa smanjenom emisijom štetnih čestica čini Baumit fasadne lepkove sa GEL tehnologijom vrlo održivim.