Life Challenge 2020
star_border

Life Challenge 2020:

izbor za Baumit fasadu godine

Fasada je lice kuće i predstavlja stil onih koji u njoj žive. Cilj takmičenja Baumit Life Challenge je da promoviše maštu i sposobnosti onih koji ove objekte osmšljavaju i sprovode zamišljeno u delo. Ovim želimo da pokažemo da postoji puno dragocenog i kreativnog potencijala u fasadnom malteru i kombinaciji različitih materijala, struktura i boja.

Life Challenge – Nagrada

Nakon 2014 godine u Beču (Austrija), 2016 godine u Madridu (Španija), i 2018 godine u Bratislavi (Slovačka) takmičenje Baumit Life Challenge 2020 biće održano u zemlji koja je prošlogodišnji pobednik - u Španiji u gradu Valensija.


Očekuje se da će događaj privući preko 500 gostiju iz svih 25 Baumit zemalja, sa najboljim Baumit arhitektama, investitorima i partnerima. Preko 300 projekata biće podeljeno u 6 kategorija i ocenjeno od strane visokokvalifikovanih nezavisnih stručnjaka u žiriju.

Kategorije

Uskoro počinjemo sa prijavljivanjem takmičarskih objekata iz svih Baumit zemalja, a od februara do aprila 2020. imaćete priliku da učestvujete u javnom glasanju za najbolju fasadu Evrope! Pobedu je moguće odneti u sledećim kategorijama:


Porodična kuća

Stambena zgrada

Nestambeni objekat

Termoizolaciona obnova

Obnova istorijskog objekta

Zadivljeni teksturom

Prijavite vaš projekat

Ukoliko imate Baumit fasadu (izrađenu 2018. ili 2019. godine) i želite da budete deo Baumit Life Challenge takmičenja - kontaktirajte nas!

Glasajte: Od februara 2020. godine

Vaše mišljenje nam je važno! Koja fasada je najbolja?Od februara do aprila 2020. godine imaćete priliku da glasate za projekte koji su vaši favoriti!
Pratite nas kako biste bili obavešteni o otvaranju glasanja.