Samoizravnavajuće mase
star_border

Samoizravnavajuće mase

  • Bez nastanka pukotina
  • Savršeno ravne površine
  • Koriste se i za podloge sa podnim grejanjem

Samoizravnavajuće mase za izravnavanje podova jednostavne su za korišćenje, a nakon vezivanja formiraju idealnu osnovu za postavljanje pločica ili drugih podnih obloga. Koriste se ne samo pri renoviranjima, za izravnavanje starih podova ili ujednačavanje različitih nivoa površina, već i kod novogradnje za nove košuljice kada podne obloge npr. pločice velikih dimenzija ili linoleum, zahtevaju krajnje ravnu površinu.

Samonivelizačné stierky

Baumit Nivello Quattro

Samorazlivajuća masa, izrađena na bazi Ca-sulfatnog veziva, pre polaganja svih vrsta podnih obloga. Maksimalna debljina sloja 1-20 mm. Mogućnost polaganja obloga nakon 24 h.
Pogodna i za podna grejanja. Laka za upotrebu, nema rizika od pukotina koje rezultiraju od stezanja. Za pripremu je potrebno samo dodati vodu!

Baumit Nivello Quattro

Samoizravnavajuća masa

Samoizravnavajuće mase na cementnoj bazi

Samonivelišuća masa za izravnavanje na cementnoj bazi (klasa CT-C25-F5 prema EN 13813) za unutrašnju primenu u debljinama od 1 do 30 mm, pre nanošenja podnih obloga bilo koje vrste. Pogodna i za podno grejanje.

Nivello 30

Samoizravnavajuća masa

Priprema podloge

Baumit Grund je visokokvalitetni prajmer na bazi sintetičke smole, spreman za upotrebu, bez rastvarača, za upojne podloge kao što su cementne i kalcijum sulfatne košuljice, grube betonske površine i slično, sa vrlo dobrom penetracijom. Koristi se u sistemu sa Baumit izravnavajućim masama, hidroizolacijama, lepkom za pločice , fasadnim lepkovima, malterima i glet masama.

Baumit Grund

Dubinski prajmer za upojne podloge

Baumit SuperPrimer je visokokvalitetan prajmer bez rastvarača koji je spreman za upotrebu, ispunjen kvarcnim peskom, posebno pogodan za slaboupojne površine na zidovima i podovima, za unutra i spolja. Može se koristiti u kombinaciji sa samorazlivajućim masama ali i svim vrstama maltera, lepkova za fasade i keramiku.

Baumit SuperPrimer

Prajmer za neupojne i slaboupojne podloge