Samoizravnavajuće košuljice
star_border

Anhidritne gipsane košuljice

  • Efekat samoizravnavanja
  • Idealno ravna površina
  • Pogodne i za podno grejanje

Čvrsto tlo pod vašim nogama!

Potery

Na podovima ne bi trebalo da se saplićete. Sa anhidritnim košuljicama uvek ćete biti sigurni. Izlivene košuljice rezultat su višegodišnjeg iskustva i postale su prvi izbor stručnjaka. Ovaj bezbedan i ekološki građevinski materijal stvara osnov za zdrav život. Gipsane košuljice su stabilne i na njima ne dolazi do neželjenog skupljanja.

Manje buke

Uz samoizravnavajuće košuljice ostvarujemo uštedu na debljini podova. Košuljice se nanose u debljini od minimum 35mm, što je za 25% manje nego kod cementnih košuljica. Ova „ušteda u debljini ” može se iskoristiti za postavljanje toplotne ili zvučne izolacije čime se povećavaju toplota i komfor životnog prostora.

Podno grejanje

Zahvaljujući izvanrednim provodnim svojstvima, izlivene anhidritne košuljice idealne su za efikasno podno grejanje. Gipsane košuljice predstavljaju kombinaciju komfora i uštede troškova. Košuljice odlično obavijaju cevi za podno grejanje čime se ostvaruje brže i ujednačenije rasprostiranje toplote po površini poda.

Poter na podlahové vykurovanie

Brzo i lako za rad

Samonivelizačný poter

Novi objekti ili objekti koji se renoviraju, različite vrste podloga, sve vrste završnog sloja poda – sa izlivenim košuljicama radite brzo, pouzdano i po razumnoj ceni. Zahvaljujući svojstvu samoizravnavanja i tečnoj konzistenciji anhidritnih košuljica, ostvarujemo potrebnu ravninu bez potrebe za izravnavanjem poda dodatnim slojevima. Baumit Alpha gipsane košuljice isporučuju se u vrećama ili kantama. Izlivene košuljice su stabilne, ne dolazi do neželjenih naprezanja i nema potrebe za dodatnim ojačavanjem. Anhidritne košuljice su dobar izbor za izvođače i investitore.

Baumit Alpha 2000

Kategorija CA-C20-F5 samoizravnavajuće izlivene  gipsane košuljice za unutrašnje površine, idealna za podno grejanje. Anhidritnu košuljicu moguće je nanositi kontaktno (25–50mm), kao separat (30–50mm), plutajući sloj (35–50mm) ili kao košuljicu za podno grejanje (minimum 35mm + prečnik cevi za grejanje).

Baumit Alpha 3000

Kategorija CA-C30-F6 samoizravnavajuće izlivene  gipsane košuljice sa povećanom jačinom, za unutrašnje površine, idealna za podno grejanje. Takođe pogodna za manje debljine. Anhydrite košuljicu moguće je nanositi kontaktno (25–50mm), kao separat (30–50mm), plutajući sloj (35–50mm) ili kao košuljicu za podno grejanje (minimum 35mm + prečnik cevi za grejanje).