Cementne košuljice
star_border

Cementne košuljice

  • Dokazan kvalitet
  • Pogodne za garaže i vlažne prostorije
  •  Izravnavanje površine

Kada koristiti cementne košuljice

Cementne košuljice pogodne su za sve vrste završnih obrada podova, kao i za prostorije poput garaža i radionica u kojima je prisutna vlaga. Isporučuju se u vrećama za manje objekte, a u silosima uz punu uslugu i mehanizaciju za veće objekte.

Cementové potery

Cementna košuljica Baumit

Cementne košuljice klase CT-C20-F5 su pogodne za sve stambene objekte, garaže i radionice u kojima je prisutna vlaga. Pogodne su za sve vrste završnih obrada podova, kao i za podno grejanje posebno kad je potrebno da košuljica akumulira toplotu. Košuljicu je moguće nanositi vezano (35–45mm), odvojeno (35–70mm) ili ‚‚plivajućom‚‚ metodom (45–70mm), ili kod podnog grejanja (min. 45 mm + prečnik cevi za grejanje). 

Košuljica Baumit Screed MG

Cementový poter so strojným hladením povrchu

Cemente košuljice klase CT-C20-F4  koja se nanosi radi izravnavanja površine. Pogodne za sve stambene objekte, garaže i radionice u kojima je prisutna vlaga. Pogodne za sve vrste završnih obrada podova, kao i za podno grejanje posebno kad je potrebno da košuljica akumulira toplotu. 
Košuljicu je moguće nanositi vezano (35–45mm), odvojeno (35–70mm) ili ‚‚plivajućom‚‚ metodom (45–70mm), ili kod podnog grejanja (min. 45 mm + prečnik cevi za grejanje).