Zašto da koristite ETICS
star_border

Zbog čega je potrebno da izolujete svoju kuću

Prijatan život i zdrava atmosfera – to su kvaliteti po kojima se dom razlikuje od obične kuće i koji među četiri zida unose osećaj komfora i sigurnosti. Ovde važnu ulogu igra termoizolacija. S termoizolacijom uvek ste kod kuće u dobrim rukama.

Savršena zaštita

Termoizolacija Baumit deluje kao savršena zaštita noseće konstrukcije životnog prostora. Zidovi su zaštićeni od uticaja vremenskih uslova i pojave vlage na unutrašnjim površinama zidova, a na spoljnom omotaču se ne pojavljuju toplotni mostovi, pukotine i oštećenja.

Prednost termoizolacije. Donesite ispravnu odluku!

Príjemné teplo v zime
Da vam bude toplo zimi

Izolacija štiti vašu kuću i zadržava toplotu tamo gde je ona potrebna. Istovremeno, masivni zidovi u unutrašnjosti akumuliraju toplotu a zatim je zrače.

Više
Príjemný chládok v lete
Da vam bude prijatno leti

Termoizolacija štiti vaš dom tokom leta – sprečava pregrevanje zidova, pa vazduh unutar kuće ostaje prijatno svež.

Više
Tri pravila za zdrav dom

Pri izgradnji zdravog doma potrebno je da donesete tri glavne odluke.

Više

Finansijske uštede

Úspora energií pri zateplení

Termoizolacija funkcioniše na dva načina. Tokom hladnih meseci onemogućava gubitak toplote i snižava troškove grejanja. Tokom letnjih meseci, svodi na minimum potrebu za korišćenjem rashladnih uređaja. Postavljanjem termoizolacije štedite više od 50% troškova za električnu energiju.

Pametno odabrana noseća konstrukcija u kombinaciji sa ispravno osmišljenim sistemom za termoizolaciju donosi investitoru značajne uštede pri izgradnji, bezbednije malterisanje unutrašnjih zidova bez posebnih zahteva na sistem malterisanja i bezbedno izvođenje detalja.

Efikasna i odgovorna gradnja

Baumit termoizolacioni sistemi ne samo da štede energiju već i efikasno doprinose zaštiti životne sredine. Zahvaljujući smanjenju utroška energije kako leti tako i zimi, emisija CO2 pada ispod 50%. Na taj način, termoizolacija doprinosi odgovornom pristupu sopstvenom domu danas, kao i životu naše dece u budućnosti.

Pronađite idealni Baumit fasadni sistem za vaš objekat

Isprobajte brzi online kalkulator fasadnih sistema i zatražite ponudu u samo par klikova.