Premium silikonski fasadni malteri i boje
star_border

Brzosušeće fasade zahvaljujući koralnoj strukturi

Baumit StarTop premium silikonski fasadni malter i nova generacija fasadne boje StarColor upotrebljava se za sve – nove i obnovljene fasade. Kombinacija visokokvalitetnih silikonskih veziva i inovativnih funkcionalnih filera ima za rezultat jedinstvena svojstva za dugotrajnu zaštitu fasada i nudi veliku paletu boja.

  • Efekat Drypor
  • Površina otporna na nečistoću
  • Odlično nanošenje

Na koji način efekat brzog sušenja štiti moju fasadu?

Drypor efektBaumit Star, na hidrofilnim i hidrofobnim principima, smanjuje prljanje površina. Hidrofilna karakteristika znači da se vlaga raspršuje po površini tako da se ona suši brže nakon perioda mokrog vremena. Hidrofobnost maltera obezbeđuje dobro odbijanje vode pa prema tome i njen odvod. Kombinacija ova dva svojstva, omogućava brzo sušenje površine i visoku otpornost na prljanje. StarTop se lakše oblikuje i lakše ga je nanositi. Ima ujednačenu teksturu, jednostavnu za izvođenje.

Lako nanosiva zaštita fasade

Jednostavna primena maltera Baumit StarTop garantuje odličan rezultat u svakoj od šest struktura koje su na raspolaganju. Zaglađena 1,5K, 2K, 3K, zaribana 2R i 3R . Ako se odlučite za StarColor fasadnu boju, izvođači će biti zadovoljni njenim visokim sposobnostima.

Više o ovoj temi

Fasádna omietka StarTop
StarTop - Nijanse

StarTop malter i boja mogu se kupiti u 758 nijansi Baumit Life (u nijansama koji se završavaju na brojeve 2 - 9) i u svim strukturama.

Farebné odtiene pre StarColor
StarColor - Nijanse

StarColor fasadna boja može se kupiti u 654 Baumit Life nijanse.

Farebný návrh fasády
Izgled fasadne boje Facade color design

Ne znate u koju nijansu da obojite kuću? Uzmite sliku fasade i pošaljite nam je. Napravićemo tri koloraturna rešenja za vas.

Biela fasáda

Svetla lepota

Ukoliko tražite stvarno veooma belu fasadu, uzmite StarTop fasadni malter ili StarColor u boji Life 0019. Specijalan sastav ipigmenti učiniće boju još svetlijom. Ali bez obzira na izabranu nijansu boje, definitivno ćete dobiti lepu fasadu dugo vremena.