Kreativne fasade DesignLife
star_border

Dekorativni malteri i boje 
Baumit DesignLife

  • Kreativne, raznovrsne i individualne fasade
  • Bezgranične mogućnosti dizajna
  • Dekorativni završni slojevi za modeliranje i efektne fasadne boje

Okruženje ima uticaja na fasadu, a svaka fasada ima uticaja na svoje okruženje.  Kakvu poruku želimo da pošaljemo svojoj okolini? Kada birate adekvatne nijanse i strukturu završnog sloja, osvrnite se oko sebe i inspirišite se. Izaberite nijanse koje će delovati prirodno na vašoj fasadi i koje će se uklopiti sa okolinom. 
Da li želite da se razlikujete? Istaknite se komplementarnim bojama ili strukturom završnog sloja koga ćete upotrebiti. Pustite mašti na volju sa kreativnim zaštitnim slojevima Baumit CreativTop.

Kreativan i fleksibilan

Dekoratívna omietka

Dekorativni završni sloj Baumit CreativTop je višenamenski proizvod koji se  izuzetno jednostavno nanosi, bilo ručno ili mašinski. Zahvaljujući toj karakteristici, moguće ga je koristiti kao završni sloj na toplotnoj izolaciji, ali i na starim i novim mineralnim malterima , na betonu i na popravljenom sanacionom malteru . Završni slojevi izrađuju se u šest različitih struktura koje je moguće međusobno kombinovati.

Individualni izgled

Kombinacija završnog sloja CreativTop sa mogućnostima za modeliranje i dekorativnim bojama donosi dosad neistražene mogućnosti izvođenja fasade. Metalik boja Baumit Metallic, lazura Baumit Lasur ili transparentna boja sa šljokicama Baumit Glitter. Jednostavno nanošenje, povoljna cena i garantovano efektni rezultati!

Fokus na rezultat

Uz završni sloj Baumit CreativTop i dekorativne boje otvaraju se bezgranične mogućnosti kreativnog izvođenja fasade. Završni sloj je dostupan u 758 nijansi i moguće ga je maštovito kombinovati. Grubo zrnast, nanet četkom ili rolerom, izgled betona finog ili grubog– ove i bezbroj drugih originalnih završnih obrada konačno su postale realnost.

Kreativne obrade – naučite pravila

Kreatívne fasády videá
Video prikazi – Naučite pravila

Pojedinačne kreativne tehnike sa priručnikom za izvođenje detalja. Inspirišite se i budite maštoviti!

Pogledajte video
Prospekt_CreativTop
Priručnik za formiranje detalja

Individualne mogućnosti izvođenja fasada pomoću završnog sloja Baumit CreativTop. 20 različitih tehnika sa izvođenjem detalja.

Otvorite priručnik
Dekoratívne fasády
Razne kreativne tehnike

Galerija kreativnih tehnika sa primerima izvođenja. Grubo zrnast, nanet četkom ili rolerom, izgled fino obrađenog betona, drveta, glatke fasade...

Hoću da dobijem inspiraciju!
Farebné odtiene
Paleta boja

Jeste li u potrazi za pravom nijansom? Pregledajte 758 nijansi kreativnih završnih slojeva i paletu boja dekorativnih farbi Baumit DesignLife.

Vidi nijanse