Fasadni malteri fasadne boje za intenzivne nijanse
star_border

Jednostavna upotreba jakih boja i završnih slojeva

Fasadni malter Baumit PuraTop i fasadna boja PuraColor za intenzivne i sjajne nijanse. Visoki stepen stabilnosti boje postiže se vezivanjem visokokvalitetnih pigmenata i čisto akrilnog veziva.

  • Nijanse svih boja
  •  Intenzivne boje
  • Tehnologija hladnog pigmenta   

Efekat sjaja

Sýte odtiene Baumit PuraPosebno vezivo odlično vezuje pigmente, garantujući visok stepen stabilnosti boje, čak i belih nijansi boje Life 0019. U kombinaciji sa hladnim pigmentima to omogućava i upotrebu tamnih nijansi na termoizolovanim fasadama.

Bolja zaštita fasade

Baumit fasadni malteri i boje odlikuju se visokim stepenom zaštite od biološkog prljanja algama. Ovo su supstance najnovije generacije i dodaju se u vidu mikrokapsula uz stalno ispuštanje delotvornih sastojaka bez štetnog uticaja na životnu sredinu.

Sve za vašu fasadu

Farebné odtiene Baumit PuraTop
PuraTop ‑ nijanse boja

Malter u boji PuraTop dostupan je u svih 852 nijansi i u šest struktura.

Više
Farebné odtiene Baumit PuraColor
PuraColor - nijanse

Farba u boji PuraColor dostupan je u svih 852 nijansi.

VIše
Tmavá fasáda na zateplenie
Tamne nijanse

Posebni hladni pigmenti omogućuju korišćenje čak i veoma tamnih nijansi na termoizolovanim fasadama, uz jednostavnija pravila upotrebe.

Više

Tehnologija hladnih pigmenata omogućuje intenzivne boje

Posebni pigmenti reflektuju infracrvenu komponentu sunčeve svetlosti više od konvencionalnih pigmenata, čime se znatno smanjuje temperatura na površini fasade i istovremeno snižava rizik od oštećenja usled pregrevanja, posebno pri upotrebi nijansi na fasadi. Pri izboru nijanse za izolovanu fasadu nema nikakvih ograničenja.
Slobodno odaberite omiljenu nijansu iz široke palete boja Baumit Life.